Pyytämääsi sisältöä ei valitettavasti löytynyt

​Asiakirja hukassa?

Valitettavasti etsimääsi asiakirjaa ei vielä löytynyt verkkopalvelustamme. Syy on todennäköisesti joku seuraavista:


Eduskuntakäsittelyssä olevan valtiopäiväasian asiakirjaa ei ole vielä julkaistu

Valtiopäiväasiakirjoja julkaistaan eduskunnan verkkopalvelussa sitä mukaa kun ne valmistuvat. Osa asiakirjoista tulee kuitenkin julkisiksi vasta eduskuntakäsittelyn päätyttyä. Esimerkiksi asiantuntijalausunnot julkaistaan verkkopalvelussa vasta, kun valiokunnan mietintö asiasta on valmistunut. Osa asiakirjoista puolestaan julkaistaan, kun asian täysistuntokäsittely alkaa. 

Valitettavasti asioiden käsittelytiedoissa on jo valmiina automaattisia asiakirjalinkkejä vielä julkaisemattomiin asiakirjoihin. 

Päättyneen valtiopäiväasian asiakirjoja ei ole vielä julkaistu

Tällä hetkellä verkkopalvelussa on saaatavissa eduskunnan asiakirjat vuodesta 1991 alkaen. Eduskunnan kanslia jatkaa vanhan valtiopäiväaineiston digitointityötä, ja vuoden 2016 loppuun mennessä on tarkoitus saada verkkoon kaikki 1980-luvun valtiopäiväaineistot.

 Asiakirjaa ei laadita

Seuraavista valtiopäiväasioista ei ole vireilletuloasiakirjaa: Pääministerin ilmoitus, Suullinen kysymys, vapautuspyyntö, eduskuntatyön järjestäminen, vaali. Keskustelualoitteen osalta vireilletuloasiakirjaa ei ole olemassa, kun puhemiesneuvosto on tehnyt päätöksen ajankohtaiskeskustelun järjestämisestä ilman edustajan tekemää keskustelualoitetta.

Valtiopäiväasiat, -asiakirjat ja äänestystiedot verkkopalvelussa

Eduskuntatunnusten lyhenteet

Hakuohjeet

Sivua ei löydy?

Sivu on voitu siirtää tai poistaa. Voit yrittää etsiä uudelleen esim. haun avulla.

Voit lähettää meille myös palautetta kadonneesta sivusta:
Anna palautetta eduskunnan verkkosivuista.