Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön

Eduskunnan verkkosivusto uudistuu, hakupalvelujen ongelmia selvitetään parhaillaan

Eduskunnan verkkosivusto uudistuu, hakupalvelujen ongelmia selvitetään parhaillaan

Eduskunnan uusi verkkosivusto on otettu tänään käyttöön. Verkkosivusto on osa kokonaisvaltaista eduskunnan tietojärjestelmien uudistamista. Eduskunta on uusinut koko valtiopäiväasioiden ja asiakirjojen käsittelyjärjestelmänsä, ja se otetaan käyttöön uuden eduskunnan aloittaessa.

Valitettavasti aivan kaikkea materiaalia palvelusta ei vielä löydy. Esimerkiksi entisten edustajien tietoja ei vielä ole, mutta ne pyritään saamaan palveluun mahdollisimman pian.

Erilaiset korjaus- ja kehitystyöt jatkuvat verkkosivustollamme tiiviinä lähikuukausina. Uutta asiakirja-aineistoa ilmestyy palveluun sitä mukaa, kun uusi eduskunta pääsee vauhtiin työssään. Palveluun siirretään lähiviikkoina aikaisempien vaalikausien valtiopäiväaineistoa ja muita eduskunnan tuottamia julkaisuja ja asiakirjoja.

Ajantasaista kansanedustajiin liittyvää tietoa kuten jäsenyyksiä erilaisissa eduskunnan toimielimissä aletaan julkaista vaalituloksen vahvistuksen jälkeen huhtikuun lopussa. Käytännössä erilaiset jäsenyydet selviävät vasta hallitusneuvottelujen ja uuden hallituksen nimittämisen jälkeen.

Etusivun yläreunasta löytyy palautelomake, johon otamme mielellämme kehuja ja kritiikkiä.

Lue uudistuksesta tarkemmin täältä.

Päivitetty 23.4. klo 16:54.

 

Julkaistu 21.4.2015 14:30
Muokattu 27.4.2015 13:55