Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön

Risikko: Puhemiesneuvosto käsittelee sote-kirjelmää syyskuun alussa

Julkaistu 9.7.2018 15:30
Muokattu 10.7.2018 9:57

Risikko: Puhemiesneuvosto käsittelee sote-kirjelmää syyskuun alussa

Eduskunnan puhemies Paula Risikko sanoo, että puhemiesneuvosto käsittelee sosiaali- ja terveysvaliokunnan työskentelytapoja koskevaa kirjelmää ensimmäisessä kokouksessaan syyskuun 4. päivänä.

"Ei tähän mitään suurta dramatiikkaa liity. Puhemiesneuvosto on jo aiemmin päättänyt seurata sote-käsittelyn etenemistä ja olemme saaneet tilannekatsauksen viikoittain", Risikko toteaa.

Puhemiehen saamien tietojen mukaan sosiaali- ja terveysvaliokunta pääsi sote-mietinnön työstämisessä hyvin eteenpäin viime viikolla, kun valiokunta kokoontui vielä täysistuntojen päättymisen jälkeen.

"Uskon, että asiat etenevät, ja parasta onkin, että etenevät. Eduskunnan syksystä tulee kiireinen. Sosiaali- ja terveysvaliokunnalla on, ja on vielä tulossa paljon muitakin ihmisten elämään vaikuttavia tärkeitä hallituksen esityksiä käsiteltäväksi", Risikko sanoo.

Sosiaali- ja terveysvaliokunnan keskustalaiset jäsenet ja yksi sinisten edustaja jättivät viime perjantaina puhemiesneuvostolle kirjelmän, jossa valiokunnan puheenjohtajaa moititaan muun muassa sote-mietinnön viivyttämisestä.

Aihealueet
Puhemiehet