Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön

Sisäilmaongelmat ja niiden parantaminen täysistuntokeskustelussa

Julkaistu 28.11.2017 12:50
Muokattu 28.11.2017 12:51

Sisäilmaongelmat ja niiden parantaminen täysistuntokeskustelussa

​Tiistaina 28. marraskuuta käydään keskustelu pääministerin ilmoituksesta Terveiden tilojen vuosikymmen -toimenpideohjelmasta 2018 – 2028. Hankkeen tavoitteena on julkisiin tiloihin liittyvän terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen.

Asian esittelypuheenvuoron pitää asunto-, energia- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen (kesk.). Tämän jälkeen puhemies myöntää eduskunnan harkitsemassaan järjestyksessä vastauspuheenvuoroja (1 tai 2 minuuttia). Vastauspuheenvuorot varataan täysistunnossa. Keskusteluun varataan aikaa puolitoista tuntia.

Eduskunnan tarkastusvaliokunnan rakennusten kosteus- ja homeongelmia käsitelleen mietinnön pohjalta (TrVM 1/2013 vp) eduskunta antoi toukokuussa 2013 kannanoton (EK 5/2013 vp), jossa edellytettyihin toimenpiteisiin hallituksen tuli ryhtyä sisäilmaongelmiin liittyvän tilanteen parantamiseksi. Valtioneuvosto on ottanut eduskunnan kannanotot huomioon ja raportoinut tästä eduskunnalle. Tulokset heijastuvat useissa toimeenpannuissa hankkeissa kuten myös tarpeessa jatkaa monialaista yhteistyötä nyt Terveiden tilojen vuosikymmen -toimenpideohjelman puitteissa.

Aihealueet