Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön

Uusi Tietopalvelulta kysyttyä -sivu on avattu Eduskunnan kirjaston verkkosivuille

Julkaistu 5.6.2017 13:40
Muokattu 6.6.2017 11:13

Uusi Tietopalvelulta kysyttyä -sivu on avattu Eduskunnan kirjaston verkkosivuille

Olemme avanneet uuden verkkosivun, jolle on koottu vastauksia usein toistuviin, Eduskunnan kirjaston tietopalvelulle esitettyihin kysymyksiin. Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin on tarkoitus julkaista myös tästä eteenpäin.

​Toistuvat kysymykset koskevat usein eduskuntaa eri tavoin, mutta myös monet yhteiskunnalliset ja oikeudelliset kysymykset nousevat tietopalvelukysymyksissä esiin uudelleen ja uudelleen. Vastauksia eduskuntaa koskeviin kysymyksiin löytyy myös laajasti eduskunnan verkkosivuilta.

Näissä kirjaston nyt julkaisemissa vastauksissa käsitellään mm. mistä tulee sana eduskunta, mikä on kansanedustajina toimineiden lukumäärä tai milloin eduskunta on kutsuttu koolle istuntotauolta. Myös taitetusta indeksistä ja kansaneläkkeen pohjaosasta kysytään usein.

Kysymysten esittäjien anonyymius on turvattu. Vastauksesta ei käy ilmi kuka tai miten kysymys on esitetty. Kun vastaus on kerran etsitty, se hyödyttää kaikkia, joita kyseinen kysymys kiinnostaa. Verkosta vastauksia on helppo etsiä ja löytää.

Lisätietoa verkkosivusta: palvelujohtaja Antti Virrankoski, puh. 09 432 3463, sähköposti etunimi.sukunimi@eduskunta.fi

Tutustu Tietopalvelulta kysyttyä -verkkosivuun

Eduskunnan kirjaston tietopalvelu
Tietopalvelukysymyslomake

Aihealueet
Kirjasto