141028_koulutukset_iso.jpg

Koulutukset

Järjestämme koulutusta eduskuntaa koskevista tiedonlähteistä, oikeudellisista tiedonlähteistä sekä EU:n ja kansainvälisten järjestöjen tiedonlähteistä ja tietokantojen käytöstä. Koulutustilaisuudet on tarkoitettu kaikille kirjaston käyttäjille ja ne ovat maksuttomia. Tervetuloa oppimaan!

Lisäksi järjestämme räätälöityjä koulutuksia keskeisille käyttäjäryhmille. Voit tarvittaessa pyytää Eduskunnan kirjaston asiantuntijoita kouluttajaksi omaan organisaatioosi. Järjestämme myös yleisesittelyjä ryhmille.

Kevään 2017 koulutusohjelmamme on julkaistu esitteenä.

​Yhteys- ja lisätietoja

Koulutuksen yhteyshenkilö: tietoasiantuntija Sirkka-Liisa Korkeila, puh. 09 432 3441
Yleisesittelyjen varaukset: osastosihteeri Arja Bellinger, puh. 09 432 3411
s-posti: etunimi.sukunimi@eduskunta.fi​

 Kirjaston koulutukset

 

 

Kirjasto kouluttaa: Pohjoismaiden neuvoston tiedonlähteet. Kansalaisinfossa tiistaina 25.4. klo 9–10.30 https://www.eduskunta.fi/FI/tietoaeduskunnasta/kansalaisinfo/Lists/kinfo/DispForm.aspx?ID=334Kirjasto kouluttaa: Pohjoismaiden neuvoston tiedonlähteet. Kansalaisinfossa tiistaina 25.4. klo 9–10.30 2017-04-25T06:00:00ZSuomi on Pohjoismaiden neuvoston puheenjohtajamaa vuonna 2017. Koulutuksessa tutustutaan Pohjoismaiden neuvoston tiedonlähteisiin. Pääpaino on neuvoston verkkosivuissa.
Kirjasto kouluttaa: Miten valtiopäiväasiakirjat löytyvät eduskunnan verkkosivuilta? Kansalaisinfossa tiistaina 2.5. klo 9–10.30https://www.eduskunta.fi/FI/tietoaeduskunnasta/kansalaisinfo/Lists/kinfo/DispForm.aspx?ID=335Kirjasto kouluttaa: Miten valtiopäiväasiakirjat löytyvät eduskunnan verkkosivuilta? Kansalaisinfossa tiistaina 2.5. klo 9–10.302017-05-02T06:00:00ZEduskunnan verkkosivuston valtiopäiväasioiden ja -asiakirjojen haku toimii kuten julkiset hakukoneet. Jos sinulla on hakuvaikeuksia tai et löydä etsimiäsi aineistoja, sinulla on mahdollisuus tämän koulutuksen avulla parantaa hakutaitojasi. Koulutuksessa käydään läpi hakuesimerkkejä asiakirjojen, pöytäkirjojen ja äänestysten löytämiseksi. Lisäksi tutustutaan siihen, miten voi etsiä kansanedustajien aloitteita, kirjallisia kysymyksiä tai puheita.

​Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu koulutuksiin verkkolomakkeella.

Koulutusaineistot

Koulutusaineistot ovat saatavissa koulutuksen jälkeen omalta sivultaan. 

Koulutuspaikka

Koulutuspaikkana on Eduskunnan kansalaisinfo, Arkadiankatu 3. Kartta

Koulutustilassa ei ole tietokoneita. Voit ottaa oman kannettavan tietokoneesi mukaan koulutukseen. Käytettävissä on langaton verkko.

Tilaisuuksien lopussa on mahdollista saada henkilökohtaista opastusta.