Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön

Legal Tech : how technology is changing the legal world

Legal Tech : how technology is changing the legal world

Hartung, Markus – Bues, Micha-Manuel – Helbleib, Gernot. Legal Tech: how technology is changing the legal world: a practitioner's guide. München, C. H. Beck, 2018. 400 s.

​Kirja on oikeuden digitalisaatiota ja oikeusteknologiaa käsittelevä kokoomateos. Ensimmäisissä artikkeleissa kirjan toimittajat valottavat aihetta yleisellä tasolla ja esittelevät ajatuksiaan oikeuden digitalisaation kehityssuunnista.

Painopiste kirjassa on kuitenkin asianajotoimistojen ja yritysmaailman oikeusteknologiaratkaisuissa. Oikeudellisen toimialan ratkaisuja esitellään pääasiassa käytännön case-esimerkkien kautta.

Teoksen viimeinen osio on kansainvälinen vertailu, jossa esitellään 21 maan kehitystä oikeuden digitalisaatiossa. Maaraporteissa kuvaillaan yleisiä trendejä ja nostetaan esille niin julkishallinnon kuin yritysmaailman oikeusteknologia ratkaisuja. Suomen maaraportin ovat kirjoittaneet Riikka Koulu ja Kalle Markkanen.

Saatavuus Eduskunnan kirjastossa

Näillä sivuilla esittelemme kiinnostavia kirjoja, artikkeleita, verkkojulkaisuja tai -sivustoja Eduskunnan kirjaston aihealueilta. Tutustu myös aiempiin suosituksiin.

Julkaistu 11.1.2019 15:10
Muokattu 14.1.2019 9:44

 Tutustu myös