Tule meille

Kirjasto sijaitsee eduskuntatalon takana Aurorankatu 6:ssa katutasossa. Tilamme ovat auki ma 9–16.15, ti–to 9–18, pe 9–16.15 ja la 9–15. Kaikki ovat tervetulleita tutkimaan, lukemaan ja lainaamaan.

Tavoitat meidät myös sähköpostilla kirjasto@eduskunta.fi tai puhelimella 09 432 3423. Arkiston asiantuntijoihin saat yhteyttä sähköpostilla kirjasto.arkisto@eduskunta.fi tai puhelimella 09 432 3419. Katso kaikki yhteystiedot ja poikkeukselliset aukioloajat.

Lainaamiseen tarvitset kirjastokortin, jonka saat paikan päällä. Täytä kirjastokorttihakemus halutessasi etukäteen.

Eduskunnan kirjasto on myös varteenotettava työpaikka. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut! Eduskunta työnantajana

tilat_p.jpg

Tilat

Kirjaston asiakastilat ovat kahdessa kerroksessa: palvelukerroksessa ja itsepalvelukerroksessa. Palvelukerros on katutasossa. Lue lisää

kaytto_p.jpg

Käyttösäännöt

Eduskunnan kirjaston käyttösäännöt. Lue lisää

​Videoita kirjaston tutkijainsalin tutkijoista

Eduskunnan kirjasto on julkaissut videoita kirjaston tutkijainsalissa työskentelevistä tutkijoista. Tutkijat kertovat videoissa kokemuksistaan tutkijainsalissa työskentelystä ja näkemyksiään Eduskunnan kirjaston palveluista. He kertovat myös mielenkiintoisista tutkimusaiheistaan. Lue lisää
Katso videot YouTubesta!

​Ketkä saavat käyttää Eduskunnan kirjastoa?

Kirjastokaista kyseli ohikulkijoilta tietävätkö he kenellä on oikeus käyttää Eduskunnan kirjaston palveluja. Kaikki eivät välttämättä tiedä, että palvelut kuuluvat kaikille kansalaisille. Video kirjastokaistalla.