Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön

Vierailulle eduskuntaan

vierailulle_20140326.jpg

Vierailulle eduskuntaan

Eduskuntatalon peruskorjaus on valmistunut ja järjestämme taas opastettuja kierroksia.

Kevään 2018 varauskalenteri on täynnä eikä tällä hetkellä vapaita vierailuaikoja ole enää saatavilla.

Kesäkuun ja syksyn opastusajat avataan kalenteriin kevään 2018 aikana. Heinä- ja elokuussa Eduskuntatalossa ei järjestetä opastettuja kierroksia.

      Varauskalenteri

Opastuksia koskevat kyselyt voi lähettää osoitteeseen oppaat(at)eduskunta.fi. Opaspalveluiden puhelinpäivystys on auki arkisin klo 9.30-11.30, puh. 09 432 2027.

Yleisö voi vierailla myös Pikkuparlamentin Kansalaisinfossa (sisäänkäynti F) ja Eduskunnan kirjastossa (sisäänkäynti C).

Avoimet ovet Eduskuntatalossa lauantaina 5.5. ja maanantaina 10.9. Kellonajat tarkentuvat myöhemmin. Tervetuloa!

Täysistuntoa seuraamaan

Täysistuntoa voi tulla seuraamaan vierailijasisäänkäynnin kautta (sisäänkäynti B). Kaikille täysistuntoon tuleville vieraille tehdään turvatarkastus. Juomapullot ja eväät kerätään pois turvatarkastuksessa ja palautetaan vierailun jälkeen, joten niiden tuomista kannattaa välttää.

Ohjeet eduskuntaan saapuville

Joukkoliikenne on helpoin tapa saapua eduskuntaan. Kävelymatkaa Helsingin rautatieasemalta tai Kampin bussiterminaalista on alle kilometri. Eduskuntatalon edessä ei ole pysäköintipaikkoja. Eduskunnan lähistöllä on Helsingin kaupungin maksullisia pysäköintipaikkoja sekä yksityisiä pysäköintitaloja.

 2017_Eduskunta_kaikki_yleisosisaankaynnit.jpg

  

 Lisää tietoa