Senast publicerat 05-06-2021 18:40

Punkt i protokollet PR 181/2018 rd Plenum Tisdag 19.3.2019 kl. 10.01—10.10

6.  Sammanträde till riksmöte

Riksdagsarbete diverseRAD 5/2018 rd
Enda behandling
Talman Paula Risikko
:

Ärende 6 på dagordningen presenteras för enda behandling. Talmanskonferensen föreslår att riksdagen beslutar sammanträda till 2019 års riksmöte onsdag 24.4.2019 kl. 12. 

Ingen debatt. 

Riksdagen godkände talmanskonferensens förslag. 

Talman Paula Risikko
:

Hyvät edustajakollegat! Hyvä eduskunnan väki! On tullut aika päättää täysistunto. On aika sanoa näkemiin, ei hyvästi. Lämmin kiitos kaikille teille kansanedustajille ja koko eduskunnan väelle tämän eduskuntakauden merkittävästä työstä. Toivon tämän välitettävän myös kollegoillemme, jotka eivät nyt ole paikalla. 

Paljon arvokasta kokemusta jää eduskunnasta nyt pois. Eilen täysistunnossa kuulimme vaikuttavia puheita, kokemuksen ääntä. Toivon teille kaikille eduskunnan jättäville edustajille oikein hyvää elämää. Ammentakaa tätä kokemustanne seuraavassa elämänvaiheessanne. 

Teille kaikille vaaleissa ehdolla oleville toivotan oikein hyvää menestystä. Olen oppinut tuntemaan jokaisen teistä periksiantamattomana Suomen puolustajana, kukin omalla tavallaan. Veteraanisukupolvi rakensi meille ajatuksen maasta, jossa kaveria ei jätetä, periksi ei anneta, koti on tärkeä, kukaan ei ole toista arvokkaampi, yrittämällä pärjätään. Jatkakaamme sitä työtä. 

Äiti Teresan sanoin: älä koskaan luovu siitä, että kohdattuaan sinut ihminen on onnellisempi kuin ennen sitä. — Tavataan valtiopäivien päättäjäisissä 10.4. [Applåder] 

Talman Paula Risikko
:

Detta plenum är nu slut. 

Plenum avslutades klockan 10.10.