Ohita päänavigaatio

Siirry sisältöön

Lapsen saaneet edustajat puhemiehen kahveilla Lapsen oikeuksien viikon kunniaksi

Julkaistu 18.11.2020 15.40
Muokattu 18.11.2020 16.02
Kokouksen osallistujat yhteiskuvassa maskit kasvoillaan

Lapsen saaneet edustajat puhemiehen kahveilla Lapsen oikeuksien viikon kunniaksi

​Eduskunnassa pidettiin tänään kahvitilaisuus, johon puhemies Anu Vehviläinen oli kutsunut tällä vaalikaudella lapsen saaneet kansanedustajat. Lapsen oikeuksien viikon kunniaksi järjestettyyn tilaisuuteen osallistui myös eduskunnan vauvaryhmän jäseniä.

"Suomessa puhutaan paljon syntyvyydestä ja työ- ja perhe-elämän yhdistämisestä. Nämä ovat tärkeitä aiheita myös eduskunnassa. Eduskuntaan on tullut paljon nuoria edustajia. Tällä vaalikaudella jo 14 kansanedustajaa on saanut lapsen. Yhteisillä kakkukahveilla halusimme muistaa tuoreita vanhempia", puhemies Vehviläinen sanoo.

Lapsen oikeuksien päivää vietetään perjantaina 20. marraskuuta. Se on tänä vuonna ensimmäistä kertaa vakiintunut liputuspäivä.

Puhemies Vehviläinen osallistuu Lapsen oikeuksien päivän lipunnostotilaisuuteen videotervehdyksellä tasavallan presidentin ja pääministerin tavoin.

Valtioneuvosto lähettää tilaisuuden suorana YouTube-kanavallaan 20.11. klo 8.00 alkaen (linkki johtaa pois eduskunnan sivuilta). Myöhemmin tilaisuuden voi katsoa tallenteena samalta kanavalta.

Aihealueet
Puhemiehet