Tämä sivusto käyttää evästeitä. Lue lisää evästeistä
Alta näet tarkemmin, mitä evästeitä käytämme, ja voit valita, mitkä evästeet hyväksyt. Paina lopuksi Tallenna ja sulje. Tarvittaessa voit muuttaa evästeasetuksia milloin tahansa. Lue tarkemmin evästekäytännöistämme.
Hakupalvelujen välttämättömät evästeet mahdollistavat hakupalvelujen ja hakutulosten käytön. Näitä evästeitä käyttäjä ei voi sulkea pois käytöstä.
Keräämme ei-välttämättömien evästeiden avulla sivuston kävijätilastoja ja analysoimme tietoja. Tavoitteenamme on kehittää sivustomme laatua ja sisältöjä käyttäjälähtöisesti.
Ohita päänavigaatio
Siirry sisältöön
EUTORI-numero:EU/2011/1394
KOM-numero:KOM(2011) 425 lopull. KOM(2011) 416 lopull.
Ministeriö: Maa- ja metsätalousministeriö
Puhemies lähettänyt 11.11.2011 suureen valiokuntaan käsiteltäväksiPuhemies lähettänyt 11.11.2011 maa- ja metsätalousvaliokuntaan lausuntoa varten
Saapunut: 11.11.2011
Käsittely päättynyt
16.11.2011
Ilmoitettu asia valiokuntaan saapuneeksi.
- U 47/2011 vp
09.12.2011
Merkitty saapuneeksi lausunto
- MmVL 15/2011 vp
Suuren valiokunnan lausuma
- SuVX 135/2011 vp
16.03.2012
Käsittely EU:n neuvoston asialistalla
- SuVX 34/2012 vp
08.06.2012
Hyväksytty suuren valiokunnan lausuma
- SuVX 101/2012 vp
18.01.2013
- SuVX 222/2012 vp
08.05.2013
- SuVX 51/2013 vp
07.02.2014
Todettu asian käsittely valiokunnassa rauenneeksi.
Saapunut: 14.11.2011
Käsittely päättynyt 02.12.2011 MmVL 15/2011 vp
15.11.2011
Ilmoitettu asia valiokuntaan saapuneeksi lausunnon antamista varten.
23.11.2011
Asiantuntijoiden kuuleminen
- kalatalousylitarkastaja Harry Kaasinen, maa- ja metsätalousministeriö (K)
- ylitarkastaja Tytti Itkonen, Elintarviketurvallisuusvirasto, Evira (K)
- toimialapäällikkö Anna Vainikainen, Elintarviketeollisuusliitto ry (K)
Merkitty saapuneeksi kirjallinen lausunto:
- Kalatalouden Keskusliitto (K)
- Päivittäistavarakauppa ry (K)
- Suomen Ammattikalastajaliitto SAKL ry (K)
24.11.2011
Todettu asiantuntijakuuleminen päättyneeksi.
Valmistava keskustelu
02.12.2011
Yleiskeskustelu
- Lausuntoluonnos
Yksityiskohtainen käsittely
Valmistunut: