​Vierailulle Eduskunnan kirjastoon

Otamme vastaan vierailijaryhmiä, joille esittelemme kirjaston tiloja, kokoelmia ja palveluja.

Tervetulleita tutustumiskäynnille ovat kaikki kirjastosta, eduskunnasta, oikeudesta, historiasta ja yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneet. Erityisesti kutsumme oikeus- ja valtiotieteiden opiskelijoita tutustumaan kirjaston kokoelmiin ja palveluihin. Kirjastomme on kiinnostava vierailukohde myös esimerkiksi sukututkijoille, seniori- ja koululaisryhmille sekä kirjastoalan opiskelijoille ja työntekijöille.

Pyrimme suunnittelemaan esittelyn vierailevan ryhmän kiinnostuksen mukaan. Esittely voi painottua jonkin erityisalueemme tiedonlähteiden esittelyyn, kuten eduskunnan arkiston, valtiopäiväasioiden, oikeudellisen tiedon, EU:n tai kansainvälisten järjestöjen tiedonlähteisiin. Järjestämme näistä aiheista myös koulutustilaisuuksia.

Varaukset vierailukäynnille pyydämme tekemään varauslomakkeella viimeistään kahta viikkoa ennen toivottua vierailupäivää. Esittelyvierailujen kesto on 1–2 tuntia tai sopimuksen mukaan. Osanottajia voi olla enintään 30.

Eduskunnankunnan kirjaston esittelyjä koskevista asioista antaa lisätietoja Antti Virrankoski, sähköposti: etunimi.sukunimi@eduskunta.fi, puh. 09 432 3401.


Tervetuloa tutustumaan Eduskunnan kirjastoon!