Koulutukset​

Järjestämme koulutusta eduskuntaa koskevista tiedonlähteistä, oikeudellisista tiedonlähteistä sekä EU:n ja kansainvälisten järjestöjen tiedonlähteistä ja tietokantojen käytöstä. Koulutustilaisuudet on tarkoitettu kaikille koulutusaiheistamme kiinnostuneille ja ne ovat maksuttomia. Tervetuloa oppimaan!

Lisäksi järjestämme räätälöityjä koulutuksia keskeisille käyttäjäryhmille. Voit tarvittaessa pyytää Eduskunnan kirjaston asiantuntijoita kouluttajaksi omaan organisaatioosi. Järjestämme myös yleisesittelyjä ryhmille.

​​Syksyllä 2022 koulutusta järjestetään verkossa Eduskunnan kirjaston YouTube-kanavalla.

Tallenteet koulutuksista ovat katsottavissa Eduskunnan kirjaston YouTube-kanavalla koulutusten jälkeen.​​​​​​

 Tulevat koulutukset

 

 

Ti 29.11. klo 14 – EU-asioiden käsittely Suomessahttps://www.eduskunta.fi/FI/naineduskuntatoimii/kirjasto/palvelut/koulutukset/Lists/Kirjaston kalenteri/DispForm.aspx?ID=196Ti 29.11. klo 14 – EU-asioiden käsittely Suomessa2022-11-29T12:00:00ZKoulutuksen tavoitteena on oppia ymmärtämään EU-asioiden käsittelyprosessia Suomessa. EU-asioiden käsittely on osa maamme lainsäädäntöprosessia. Koulutuksessa kerrotaan EU-asioiden käsittelystä kotimaisissa toimielimissä, kuten valtioneuvostossa ja eduskunnassa.


​Yhteys- ja lisätietoja

Koulutuksen yhteyshenkilö: johtava tietoasiantuntija Timo Turja, puh. 09 432 3403
s-posti: etunimi.sukunimi@eduskunta.fi​