​Kuvat

Eduskunnalla on kuvia nykyisistä ja entisistä kansanedustajista, eduskunnan arkkitehtuurista, täysistunnoista, vierailuista ja muista tapahtumista. Kuvia saa käyttää maksutta kuvien käyttöehtoja noudattaen.  

​Ajankohtais- ja uutiskuvat

Flickr-tilillä FinnishParliament julkaistaan kuvia muun muassa täysistunnoista, tiedotustilaisuuksista, kansalaisaloitteiden luovutuksista, vierailuista ja muista ajankohtaisista tapahtumista. Palvelusta voi ladata kuvia käyttöehtojen mukaisiin tarkoituksiin. Latauslinkin (alaspäin osoittava nuoli) saa näkyviin klikkaamalla kuvan auki.​

​Kansanedustajien kuvat

Nykyisten kansanedustajien kuvat -sivulta saat pystymalliset kasvokuvat. Kaikki kuvat on mahdollista ladata yhdellä kertaa (zip-paketti).

Entisten kansanedustajien kuvia vuodesta 2007 -sivulla on saatavilla aiemmin kansanedustajana toimineiden kasvokuvia.

​Eduskunnan kuvapankki

Osa eduskunnan kuvista on selailtavissa kuvapankissa. Löydät sieltä mm. arkkitehtuuri- ja kuvituskuvia sekä vaakamalliset kasvokuvat nykyisistä kansanedustajista. Kuvia voit ladata verkko- tai painokokoisessa muodossa käyttöehtojen mukaiseen käyttöön. Kuvapankkiin pääset hyväksymällä käyttöehdot.

​Kuva-arkisto

Eduskunnan kuva-arkisto on osa eduskunnan arkistoa. Kuva-arkisto ylläpitää eduskunnan kuvakokoelmaa ja vastaa kuvien lainauksesta sekä niiden käyttöön liittyvästä neuvonnasta. Kuva-arkistossa on runsaat 200 000 eduskuntaan ja eduskuntatyöhön liittyvää valokuvaa. 

Kuva-arkisto neuvoo mielellään kuvien käytössä ja vastaa kuviin liittyviin tiedusteluihin. Ota yhteyttä sähköpostilla kuva-arkisto@eduskunta.fi tai puhelimitse 09 432 3438.